21 Şubat 2019 Perşembe

Yin&Yang Dengeleme Yoga ve Meditasyonu

Günde toplam 15 dakikanızı ayırarak yapabileceğiniz DİŞİL & ERİL ENERJİ DENGELEME YOGA VE MEDİTASYONU'nun nasıl yapıldığını gelin birlikte öğrenelim.

✅KİMLER KATILABİLİR?
**Yoga oturur pozisyonda yapıldığı için her yaş, cinsiyet ve beden tipi için kolaylıkla uygulanabilir.**

✅NE İŞE YARAR?
Bu yoga ve meditasyon tekniği, yin ve yang (dişil-eril enerji enerji) dengelemesi amacıyla tasarlanmıştır.
Sabah ortalama 7 dakika ve akşam da aynı şekilde ortalama 7 dakika alan bu basit ve etkili denge yogası özellikle güneş/ay tutulumları döngülerinde düzenli olarak yapıldığında, dönemsel duygu durum bozulmalarını neredeyse sıfırlar.

Hepimiz dişil ve eril enerjilerin birlikteliğinden oluşuyoruz. Onların arasındaki denge, dolaylı olarak fiziksel ve ruhsal sağlığımızı, huzurumuzu da etkiliyor.

Eril enerjimiz aşırıya kaçtığında, saldırgan ve yıkıcı tarafımızın; dişil enerjimiz aşırıya kaçtığında ise alıngan, kırılgan ve depresif tarafımızın kontrolü altına giriyoruz. Öfke, kızgınlık, ajitasyon, depresyon, atalet, alınganlık gibi tüm aşırı tepkiler dengesizliğin birer işareti.

Bu dengesizliği sürdürmek ya da sürdürmemek bizim elimizde. Yaşam koşulları zaman zaman hepimizin dengesini bozabilir. Stres ve dengesizlik, yaşadığımız büyük kentlerin de en büyük sorunudur.

Önemli olan bizim nasıl tepki verdiğimizdir. Bozulan dengemizi yeniden kurmak istiyor muyuz?

✅NOT: Yoga uygulaması öğretilmeden önce Eril & Dişil enerjiler hakkında bilgi verip hareketleri öğretirken nasıl çalıştıkları adım adım anlatılmakta daha sonra da uygulayıcılara yoga ile ilgili görsel bir döküman verilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder