27 Eylül 2010 Pazartesi

Enerji Terapisi

Enerji terapisi nedir?

Tüm rahatsızlıklar önce kişinin enerji sisteminde başlamaktadır. Enerji terapisi, şifa çalışmasının enerji düzeyinde yapılmasıdır. Enerjinin ne olduğu konusuna daha önce değinmiştik ve bizim de bir enerji olduğumuz fikrini kabul etmiştik.
Şifa çalışmalarında da biz şifacılar, enerji ile çalışırız. Evrensel yaşam enerjisine kanal olarak, çalıştığımız kişiye fiziksel, zihinsel ve ruhsal düzeyde enerji aktarırız. Bu sayede bloke olmuş enerji çözülür, enerji akışının iyileşmesi ile şifanın gerçekleşmesi sağlanır.

Her birimiz enerji çıkış merkezleri olan çakralara sahibiz ve çakralarımızdaki tıkanıklar nedeniye rahatsızlıkları deneyimleriz. Enerji terapisinde, aura taramasıyla sorunlu bölgeler tespit edilmekte ve çakra temizliği yapılmaktadır.
Enerji terapisi sonunda enerjinin dengelenmesi ile kişinin stres seviyesi de azalır ve kişi ruhsal olarak da rahatlar. Daha huzurlu, keyifli dingin bir duygu içine girer. Enerjisi artar ve iyileşme görülür.
Kişi katıldığı bu seansla, kendine doğru bir adım atmış ve şifa sürecini başlatmıştır.

Bu çalışmada şifayı alan kişi aktif olarak katılmaz. Ama kendini şifaya açmak ve onu kabul etmek onun sorumluluğudur. Zira terapist sadece kanaldır.

Sibel Cebeci-2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder